vrijdag 25 januari 2008

Denver.

Hallo allemaal,

Mogelijk voor de laatste keer maar weer, op de parkeerplaats bij ons hotel in Silverthorne zagen we nog even op Highway 70 een grote vrachtwagen scharen (op een onderlaag van sneeuw) dat is wel even wat want de vrachtwagens zijn hier nogal wat groter dan in Nederland. Onderweg naar Denver nog even van de snelweg afgeweest om een mijnwerkers plaatsje te bezoeken, alsof je in een cowboyfilm terecht kwam.
In Denver bracht CorTom ons regelrecht naar ons hotel alwaar wij een kamer op de 11e verdieping kregen met een werkelijk schitterend uitzicht op de skyline van Denver(zie foto's).
We zijn wezen sjouwen door de stad, nou het is wel wat moeilijk te beschrijven maar foto's zeggen genoeg, heel mooi om een keertje te zien. Nog even een biertje bij het Hardrockcafé gedronken, en in het hotel ook nog maar weer!!
In de bistro van het hotel maar weer eens een steak gegeten en nu zitten we eigenlijk lichtelijk uitgeteld op de kamer dit weblog bij te werken.
Morgenochtend gaan we om ongeveer 8 uur de deur uit, auto weer terug brengen, naar het vliegveld, inckecken en om 11.25 uur vliegen we dan naar Washington. Met een beetje geluk komen we zondagochtend om 7.15 aan op Schiphol.

We zijn moe, en heeb de kracht er niet meer voor......

We hebben genoten maar dat hebben jullie vast wel gemerkt, groetjes van Didier Cor, Harry en Susan

Geen opmerkingen: