donderdag 24 januari 2008

Vail verveelt niet...






Ik typ nu dus.....(susan) gister ook trouwens


Let niet op eventuele typ fouten want de drank rekening is tot record hoogte gestegen!!

Vail dus vandaag, heel vervelend maar er was veeeel zon. We zijn begonnen met de berg geheel te beklimmen met de liften, daarna de bowl ingedoken dit was een ongeprepareerde piste en we zijn toch maar weer beneden gekomen.

Vervolgens zijn we de bossen ingedoken, en deze waren toch groter als we hadden gedacht, met de nodige boomkruipers!

Perfecte afdaling, perfecte sneeuw, wat was het weer een nare dag. Ne serieus we overdijven niet als we zeggen dat America geweldig is.

Oh Cor zegt ook nog wat , het is goed.

We hebben weer in de grote vreetschuur gegeten en daarna weer op de latten voor de laatste afdalingen, Susan heeft voor tijdig afgehaakt wegens wat lichamelijke kalachten, maar de tijd goed opgebvuld met Vail bekijken.

Didier heeft op de laatste (de allerlaatste) afdaling zijn ook zijn benen bezweken en ... sneeuwhappen was het gevolg......... Enfin weer lekker een paar budjes soldaat gemaakt in de Red Lion en daarna heeft Susan nog even onder een bontje het echte Vail geproefd, weinig plebs! Hooguit wat uit Holland, op 4 uitzonderingen na.

Jawel na een klein opfrissinkje, zijn de mannen (weer zonder Harry, eigenlijk altijd zonder Harry, maar tyoch wel met Susan) nog even wezen Outletten!! en gescoord!!!!!!!!!!!!!!!!

Harry was inmiddels al aan zijn 4de Budje en we zijn hem natuurlijk gaan steunen. Lekker gegeten (en gedronken), afscheid van onze Cindi genomen en nu jullie op de hoogte brengen van onze dag...

Morgen gaan we Denver verkennen, hopelijk kunnen we jullie daarvan nog op de hoogte brengen.

Nog even dit, we hebben begrepen dat er misschien wel enige mensen zijn die ons op zouden willen halen van Schiphol(wat overigens niet nodig is want de trein rijdt ook) maar mochten diegene dit toch willen coordineer dit dan met Marloes!


Groetjes van ons allen

2 opmerkingen:

Marloes zei

Moet ik jullie al opgeven voor de AA? Ik ben heeel benieuwd naar alle foto's, het ziet er echt SUPER uit!

Margriet: had jij misschien nog naar ons huis gebeld? Ik had gister geen tijd om terug te bellen. Ik ben mobiel bereikbaar in Groningen: 0619691171. Geldt ook voor de anderen die zondag richting Schiphol willen (Erik?)..

Veel plezier vandaag in Denver,
xxx marloes

Margriet en Didier zei

He vrienden en grote vriend.
het zit erop vreselijk toch het lijkt allemaal zo mooi.
Vind het toch ook wel fijn dat jullie terug komen.
Ik kan niet halen mot werken.
heb wel een auto op de oprit staan.
Nog even twee dagen genieten van het alleen zijn (grapje).
nou prettige reis en denverse.

margriet